" Eigenlijk doet alles ertoe en is elke kooksessie een nieuw avontuur dat ik met mijn praktische ervaring, liefde en plezier aanga. "

Feestbuffet en catering

Een Kok in Hart en Handen

Gezond en met Aandacht

" Esther kookt met veel passie en staat als een moeder klaar voor al haar klanten: altijd met een stralende lach en vol levenslust. Haar hart voor Ayurveda voegt veel toe aan haar koken: een oog voor producten van het seizoen, een goed gebruik van specerijen en kruiden, en een zorg dat al het eten dat zij bereidt de zintuigen streelt en het hart en de mind zich behaaglijk laat voelen. "
Coen van der Kroon
Program Director Delight Academy | Ayurveda

Feestbuffet en catering

Is er een feestelijke gelegenheid waarbij je een passend buffet wilt bestellen? Ik bereid graag een mooi feestbuffet. Al mijn ingrediënten zijn vers en onbewerkt. Wil je alles biologisch? Voor hoeveel personen is je buffet? Bel me gerust voor meer info en vragen. Ik werk graag met je samen.

Buffetten zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen uit:

  • Indiaas vegetarisch feestbuffet: bestaande uit een uitbundige rijst, dahl, groenten curry, fruitchutney, raita, pappadams en een sweet dessert. In overleg maak ik de verschillende ingrediënten naar smaak, zoals bv. wil je een mangochutney of een spinazie-raita? De dahl kun je ook kiezen, ik heb vele voorbeelden van heerlijke gerechten.
  • Feestbuffet uit het Midden-Oosten: bestaande uit een tabouleh, drie soorten spreads met knapperig brood, twee soorten salade en een toetje.
  • Tapas feestbuffet: bestaande uit vijf soorten spreads (keuze uit: hummus, baba ganoush, paprikadip, rode bieten puree, tomaten tapenade, olijven tapenade en pompoenspread), knapperig brood, olijven, gevulde tomaatjes, een pan soep naar keuze (optie is een zelfgemaakte gekruide ijsthee).
  • Feestbuffet uit het verre Oosten: bestaande uit verse Vietnamese loempiaatjes van rijstpapier, zoete chili dipsaus, gebakken mais-pindaburgertjes, sperzieboontjes met tempeh, rijst, feestelijke komkommersalade met oosterse dressing.
  • Zelf samen te stellen buffet: in de stijl die bij jouw gelegenheid past.

Er zijn veel meer mogelijkheden. In overleg komen we tot een mooi geheel. Ik neem graag alle zorg omtrent een mooi verzorgde maaltijd uit handen.
* Beschikbaarheid: Als ik op locatie koken kan dan ben ik beschikbaar door het hele land.
Is er geen kookgelegenheid, dan is mijn catering vooral gericht op Zutphen, Deventer, Arnhem en omgeving.
** Voor de bezorging reken ik een kilometerprijs. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik op locatie kom koken.
*** Prijsberekening is op basis van je wensen.

Esther kookt Vegetarisch en/of Veganistisch

Bewust afgestemd op de wensen van de groep

Esther ter Hart

Vegetarische / veganistische kok
bewust afgestemd op de wensen van de groep

Ik zie uit naar onze samenwerking.
Scroll to Top