Vegetarisch & Veganistisch Koken voor Groepen
Retraite Kok & Kok op Locatie

Voor Wie
& Zo Werk Ik

Lelie

Opleiders

 • Bewustwording, Zelfontwikkeling
 • Coaching, Therapie, NLP, Familie Opstellingen
 • Yoga, Dans, Lichaamswerk, Massage, Tantra
 • Meditatie, Zen, Mindfulness, Stilteretraite
 • Reinigingskuren, Vrouwencirkel

Retraitecentrum

 • Retraite of Cirkel
 • Training of Opleiding
 • Cursus of Workshop
IMG-20181207-WA0024

Festival of Evenement

 • (Groot) Evenement
 • Festival
 • Congres
 • Conferentie

Hartverwarmend koken kookt met liefde en aandacht voor je. Zodat jij met voldoening jouw aandacht kan geven aan je groep.

Retraite Kok

Heb je een locatie waar groepen komen, of ben je een opleider die met groepen werkt? Ben je op zoek naar een kok voor je workshop of retraite die jouw groep een met zorg bereide maaltijd serveert?

Kok op Locatie

Ook voor grote groepen heb ik ruimte, ik heb goede assistentie. Ik kook graag voor festivals en evenementen. Of dat in een keuken is op locatie of in kooktenten buiten, het kan allemaal.

Balletjes-HartverwarmendKoken

‘Ik zie ze genieten’
Elke dag bak ik wat vers voor de groep. Ik maak niets uit pakjes of zakjes. Er is meestal een moment in de namiddag dat het lekker is om een stuk ovenverse koek, vruchtencake of een zelfgemaakte bonbon te eten. Het is de aandacht die ik in de kleine dingen leg die de mensen een blij gevoel geven. Ik zie ze genieten.

Wat kun je verwachten

Samen overleggen we wat voor jouw groep het prettigst werkt. Graag heb ik het met je over de tijden waarop je een maaltijd/ snack wenst. En over speciale (dieet) wensen. Wat de groep gewend is om te eten. Is er een lievelingsgerecht? Ik stap in waar de wensen liggen en zo ontstaat er een passend geheel. Wat ik het interessantste vind is wie jullie zijn en wat jullie gaan doen. Het gaat natuurlijk over eten en koken, maar vooral gaat het mij erom om een geheel te vormen. Een geheel dat klopt. Als het dat doet dan maakt dat mij blij, enthousiast en geïnspireerd.

Sleutelwoorden zijn voor mij comfort, zachte kracht, weldaad en warmte. Ik let er altijd op dat de maaltijden voedzaam en tegelijkertijd makkelijk te verteren zijn. Ik hoor graag wat jij belangrijk vindt voor jouw groep.

" In mijn workshops en opleidingsgroepen heb ik Esther gevraagd de catering te verzorgen. Omdat ik werk met subtiele bewegingen in het wetende veld van het Opstellingenwerk en de delicate persoonlijke processen van deelnemers, is voeding een belangrijke waarde om dit te ondersteunen. Het bijzondere is dat Esther perfect aanvoelt in welk groeiproces we als groep zijn en naadloos aansluit met de ingrediënten van het seizoen. Die combinatie maakt dat de voeding een dragende factor is van mijn systemische activiteiten. Esther dank je voor je vakvrouwschap en je prettige aanwezigheid tijdens de lunch in mijn groepen. "
Han Deibert
Pardessa Zutphen

Koken op maat – afgestemd op jouw groep

Ik leef me in – Ik stem me af

Als ik voor een groep kook heb ik in het eerste contact vragen over wat de groep wenst en wat ze gewend zijn. Wat ze doen en wat hun ritme op de dag is. Dit vind ik een belangrijk uitgangspunt. Ik maak mijn menu’s op maat voor de groep. In overleg hou ik rekening met diëten en allergieën. Vaak wensen mensen een veganistisch menu of zijn er mensen die geen gluten kunnen verdragen. 

Zoete aardappel-salade met verse vijgen   >

Zoete aardappel salade met verse vijgen

Een samenwerking

Het liefste zoek ik een weg waarin ik tegemoetkom aan de wensen van de groep en waarbij ik tegelijkertijd wat ruimte overhoud om ze een stapje mee te nemen naar de beleving van eenvoud en smaak, van ayurvedische toepassingen, van aandacht en nieuwe positieve keukeninspiratie. Ik doe graag suggesties zodat ik aanvul waar ik denk dat er een behoefte ligt. Zo komen we samen tot een planning van de retraite. Het is altijd een uniek geheel. Een plek waar mensen samenwerken en die samenwerking vind ik fijn tijdens de retraite.

vruchtentaart-HartverwarmendKoken.nl

Geen stress

Het is voor veel mensen belangrijk om niet te ver van hun eet-comfortzone weg te bewegen, dat geeft stress. En stress wil niet zo goed verteren, dus dat doen we niet. De aandacht en het plezier waarmee ik kook bepalen mede de kwaliteit van de maaltijd. Ik ben me daarvan bewust en daarom stel ik een schone en opgeruimde keuken op prijs. Ik begin ruim op tijd met koken zodat ik rustig alles af krijg wat ik wil bereiden; geen stress in de keuken, maar plezier in het koken.

<  Vruchtentaart

Esther ter Hart

Vegetarische / veganistische kok
bewust afgestemd op de wensen van de groep

Ik zie uit naar onze samenwerking.
Scroll to Top