Esther is present. Haar aanwezigheid is precies goed. Verbonden, betrokken en dienend! Haar maaltijden zijn een lust voor het oog en super lekker. Bovendien ook nog eens gezond. DANK

Christel van der Meer

Meershiatsu

Over welk gerecht zijn mensen enthousiast?

“Wat ik fijn vind om te serveren is een geurende en verwarmende kom soep. Verse venkelsoep of tomaten-paprikasoep zijn altijd goed! Ik hou ook van rode linzensoep of zoete aardappelsoep met citroen. Ik leg daarmee een spreekwoordelijk dekentje om iemands schouders. En natuurlijk kook ik graag Indiaas vegetarische buffetten. De geuren, kleuren en smaak ervan zijn altijd prijs!”

Tijdens een van de eerste kookworkshops

Inspiratie en Enthousiasme in het Koken

Toen en nu

Kook-inspiratie: alle aspecten van smaak, textuur en kleur

Hanne

” Uitgebalanceerd, met liefde, rijk aan kleur en smaak, met aandacht voor het oog. Supermercie “

Wereldkeukens: Inspiratie door verschillende culturen en tradities

Meer dan graag laat ik me inspireren door verschillende culturen en tradities. De recepten waarmee ik kook komen daarom overal vandaan. Ik geniet van de veelzijdigheid die er bestaat, daarbij rekening houdend met de principes van Ayurveda zodat ik mensen recht doe als ik ze voed. Ik ben daarom niet in de eerste plaats hip, dat kan ik wel zijn hoor, maar dan denk ik eerst na over wat ik doe en waarom.

Contact image

Esther

Hartverwarmend koken

Trek gekregen? Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.
by Best4u Media