Bruiloft, jubileum, verjaardag of uitvaart. Elke gelegenheid geeft me reden om met aandacht wat moois te creëren. Graag verzorg ik de viering die bij jou past.

Feestbuffet en catering

Is er een feestelijke gelegenheid waarbij je een passend buffet wilt bestellen? Ik bereid graag een mooi feestbuffet. Al mijn ingrediënten zijn vers en onbewerkt. Wil je alles biologisch? Voor hoeveel personen is je buffet? Bel me gerust voor meer info en vragen. Ik werk graag met je samen.

Buffetten zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen uit:

  • Indiaas vegetarisch feestbuffet: bestaande uit een uitbundige rijst, dahl, groenten curry, fruitchutney, raita, pappadams en een sweet dessert. In overleg maak ik de verschillende ingrediënten naar smaak, zoals bv. wil je een mangochutney of een spinazie-raita? De dahl kun je ook kiezen, ik heb vele voorbeelden van heerlijke gerechten.
  • Feestbuffet uit het Midden-Oosten: bestaande uit een tabouleh, drie soorten spreads met knapperig brood, twee soorten salade en een toetje.
  • Tapas feestbuffet: bestaande uit vijf soorten spreads (keuze uit: hummus, baba ganoush, paprikadip, rode bieten puree, tomaten tapenade, olijven tapenade en pompoenspread), knapperig brood, olijven, gevulde tomaatjes, een pan soep naar keuze (optie is een zelfgemaakte gekruide ijsthee).
  • Feestbuffet uit het verre Oosten: bestaande uit verse Vietnamese loempiaatjes van rijstpapier, zoete chili dipsaus, gebakken mais-pindaburgertjes, sperzieboontjes met tempeh, rijst, feestelijke komkommersalade met oosterse dressing.
  • Zelf samen te stellen buffet: in de stijl die bij jouw gelegenheid past.

WB

LOENEN

” Op mijn 65e verjaardag heb ik Esther gevraagd de catering te doen. Na onderling overleg heeft zij prachtige vegetarische maaltijden te voorschijn getoverd. De gasten hebben van de diversiteit en de subtiliteit aan smaken genoten. Zeer zeker aan te bevelen. “

Contact image

Esther

Hartverwarmend koken

Trek gekregen? Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.
by Best4u Media