Workshop Ayurvedisch Koken

Workshop

Ik verzorg Workshops Ayurvedisch Koken. Dit is het meest inspirerend in groepsverband.
Leuk als kookuitje met collega’s of met vrienden.

Wat kun je hiervoor doen:
– Stel een groep samen van minimaal 6 personen
– Vind een geschikte kooklocatie of kookgelegenheid (kan bij je thuis zijn). Ook ik kan meekijken naar een passende locatie, mijn netwerk is door het hele land.
– Neem contact met me op over je wensen. Wil je gewoon lekker en feestelijk vegetarisch koken? Heb je een vraag over een dieet of een aandoening? Of is er een thema waarin je wilt koken? Alles is mogelijk!

” Wat een verrassende en smaakvolle middag! Nieuwe dingen geleerd over het gebruik van specerijen, lekker gegeten en flink gelachen met elkaar! Ik ging voldaan naar huis, dank je wel Esther Sabine Visser

Voedingsconsult

Op aanvraag geef ik een voedingsconsult. Deze is gebaseerd op de ayurvedische principes.
Wat kan ik in een voedingsconsult voor jou betekenen? Stap voor stap neem ik je mee naar meer balans in je voeding en een betere spijsvertering. Bel me gerust, dan kunnen we het hebben over hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Waar kunnen we je mee helpen?
Contact image

Esther

Hartverwarmend koken

Trek gekregen? Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.
by Best4u Media